Op maat weekendje weg met je poolhond in de Ardennen

DogWalkTrail biedt honden vakanties voor mensen met hun trouwe viervoeters

 
Op maat weekendje weg met je poolhond in de Ardennen
 

Op aanvraag zijn de volgende weekenden te boeken:

U wilt met een eigen malamute, husky of andere poolhonden forumgroep, hondenschool, kennel, club,
vereniging of andere leuke groep een weekendje met de hond op stap?

Dan zijn bij DogWalkTrail de volgende Op Maat gemaakte weekenden te boeken.

 

Op maat weekendje weg met je poolhond in de Ardennen

 

Als groep kunt u kiezen uit de volgende varianten:

Take it Easy, ChallengeTrail, Adventure, Hike & Game,

Kijk dan even op www.dogwalktrail.be bij weekenden op maat wat er allemaal mogelijk is.

 
Op maat weekendje weg met je poolhond in de Ardennen
 

Bijvoorbeeld kanovaren met je hond

Programma Bodhi Adventure Weekend

Een Bodhi kanoweekend is voor mens en dier met een normale conditie goed te doen. Het kanovaren vindt plaats op een stromende rivier, Ervaring is een pre maar geen vereiste. Vanzelfsprekend krijgt u vooraf instructies, een zwemvest aan en een helm op en natuurlijk varen er instructeurs van DogWalkTrail mee! Indien de waterstand het niet toelaat om op de rivier te varen wijken we uit naar een prachtig meer.

Vrijdag: aankomst vanaf 18.00 uur op de aan de rivier de Ourthe gelegen camping in Deulin. Nadat u uw intrek heeft genomen in uw tent zorgen wij voor een eenvoudige maaltijd. (Belgische frietjes!) Na het eten rond 20.00 uur volgt er een kort programma- uitleg over komend weekend. Hierna gaan we op het veld de honden met elkaar kennis laten maken. Daarna volgt nog een korte spannende avondwandeling.

Zaterdag: na het ontbijt, hopelijk in het zonnetje voor de tent, gaan we op stap voor een korte oriëntatieloop met leuke baas en hond opdrachten. Na de lunch gaan we te water! Samen met de hond in een open Canadese kano varen op de mooiste rivier van de Ardennen de Ourthe of op een schitterend meer omgeven door met bomen begroeide heuvels. Waar we varen hangt af van de waterstand, de rivier kan te hoog of te laag zijn.

Na deze actieve dag is het goed toeven op één van de terrasjes of bij uw tent voordat rond 19.00 uur de maaltijd wordt geserveerd.

Zondag: Na het ontbijt vertrekken we voor een oriëntatieloop door de prachtige omgeving. Met behulp van kaart, kompas en foto aanwijzingen moeten we de weg zien te vinden. Vandaag is het ook mogelijk om tegen een meerprijs van € 20,00 mee te doen aan een adventure dag. De adventure dag betekend uitdagingen aan gaan zowel samen met de hond als ook een klein stukje zonder hond. Abseilen, stukje door een tunnel met hindernissen en nog veel meer…. U moet deze keuze wel vooraf aangeven op uw aanvraag formulier.

Meer is te vinden op www.dogwalktrail.be (vakanties voor baas en hond)

 
Terug naar boven